Project omschrijving

Het betreft een appartement gelegen op de 3e verdieping, te bereiken via een ruim opgezet gezamenlijk trappenhuis. Aangekomen op de 3e verdieping is er via een eigen portiek toegang tot de woning. Door de ligging op de derde verdieping en het vrije uitzicht op de Singelgracht is het een heerlijk licht appartement, met ochtendzon . De woning heeft in totaal 3 ruime slaapkamers.

Dit karakteristieke gebouw uit rond 1900 is gelegen op loopafstand van de Jordaan en het centrum en is volledig gerenoveerd in 2017. Het appartement van 176m2 heeft 2 verdiepingen, 3 slaapkamers ,een badkamer en 2 separate toiletten. Het is ideaal gelegen in de nabijheid van het Vondelpark en dicht bij het centraal station. Het Dakterras aan de achterkant van het huis is groot en voorzien van zeer veel zon.

De ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en Schiphol is uitstekend. Er zijn ruime mogelijkheden voor tram- en busverbindingen en via afslagen S105 en S106 ben je in no time op de Ring A10. De woning is zowel aan buiten- als binnenzijde in uitstekende staat van onderhoud.

De woning is volledig gemeubileerd met zeer mooie en kwalitatief goede meubels.

BIJZONDERHEDEN
• Super centrale ligging aan de rand van de Jordaan
• Gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer
• Zonnig appartement met vrij uitzicht aan voorkant
• 2 slaapkamers met mogelijkheid tot een 3e.

De woning is in overleg per direct beschikbaar.

Prijs per maand is € 3950 Excl kosten voor Gas,water en licht.

Specificaties

Huurprijs: €3950
Huurperiode: 0 maanden
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Stoffering: Gemeubileerd
Woonoppervlakte: 176m2
Energielabel: G