Naast de verhuur van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in de verhuur van een appartement, kamer of studio in Zaandam. Vanwege zijn ligging is Zaandam een gewilde plek voor expats: buitenlandse werknemers die tijdelijk in ons land komen wonen. Expats zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen, waardoor zij in aanmerking komen voor woningen in het duurdere segment. Wanneer u zelf naar het buitenland vertrekt is het verhuren van uw appartement aan expats ideaal! Zorgeloos verhuren aan expats doet u samen met Expats Verhuur Zaandam.

Hoe wij uw appartement verhuren

Expats Verhuur Zaandam gaat direct aan de slag met een uitgebreide marketingstrategie voor uw woning. Wij plaatsen het aanbod op diverse websites voor woningzoekenden: zo zien de juiste personen uw huis voorbij komen. Na het vinden van een geschikte kandidaat voeren wij een uitgebreide screening uit om te kunnen garanderen dat u een betrouwbare huurder in huis haalt. Verder stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook voert Expats Verhuur Zaandam een inspectie van het appartement uit, zowel voor- als na de verhuurperiode.

Wilt u uw appartement verhuren in Zaandam? Neem dan vandaag nog contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij komen hierop zo snel mogelijk bij u terug!