Verhuur uw huis in Zaandam via Expats Verhuur Zaandam. Bij ons is alles mogelijk: verhuur voor bepaalde of onbepaalde tijd, gemeubileerd of gestoffeerd, u bepaalt het zelf.

Handige tips om uw huis in Zaandam te verhuren

Expats Verhuur Zaandam is gespecialiseerd in de verhuur aan expats. Maar ook voor andere soorten verhuur kunt u bij ons terecht. Denkt u er over na om uw woning voor verhuur aan te bieden? Met deze handige tips spreekt u veel potentiele huurders aan:

>>Woning inrichten voor de ideale huurder

U weet zelf het beste wat voor huurder u graag in uw huis heeft. Een gezin? Of liever een stel dat beide werkt? U kunt hier rekening mee houden in de inrichting. Expats richten zich op het hogere segment, waardoor het verstandig is de inrichting hier op aan te passen.

>>Streven naar een neutrale inrichting

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom spreekt een neutrale inrichting een breder publiek aan. Het is verstandig om felle kleuren op de wanden en excentrieke meubels te vermijden in de inrichting.

>>Zorg voor moderne en goed werkende apparatuur

Expats betalen meer voor een woning dan gemiddeld, en verwachten dan ook goede kwaliteit. Zorg er daarom voor dat apparatuur in goede staat is en dat er moderne voorzieningen zijn.

>>Biedt de huurder mogelijkheden

Als u uw woning gestoffeerd wilt verhuren verliest u geïnteresseerden die op zoek zijn naar een gemeubileerde woning. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Mogelijk is het voor u een optie om een gemeubileerde woning aan te bieden met de mogelijkheid om de meubels te verwijderen.

Wilt u uw huis verhuren in Zaandam? Wij geven u graag advies. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.